A falka

  Honlap

  Miért?

Falka

Kincsestáram

Eladó 

Várható

Szívtipró

Dönci

 Lelencebek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Nézettség
Indulás: 2005-09-07
 
Vendégkönyv
[29-10] [9-1] [Archívum]

2015.04.26. 11:36 Idézet

Szép napot!

 

Sajnos nemrég elment (örökre) a kutyánk (11 éves volt) . Szeretnénk egy kiskutyát családhoz, kertes házhoz (Kamaraerdő). Kérem, hogy legyen szíves visszajelezni amennyiben van kiskutya, vagy a közeljövőben várható! Előre is köszönve,

Tarjányi Gyula

 


2014.07.16. 16:10 Idézet
Like-ex

Like-Ex.Com


2012.07.09. 21:02 Idézet

Kedves Bea!

Márciusban hoztuk el Öntől Hope-t. Nagyon aranyos, jó természetű és szeretetreméltó kutya. Néha ugyan rosszalkodik, de mi így is szeretjük :). 

Küldök egy mai képet, amin látszik milyen szép kutyus lett. :)

Köszönjök mégegyszer!


2012.06.22. 15:11 Idézet
dóri

M, N, L alomnál akikről nincs még egyéni kép Ő róluk mikor lesz? Lassan megnőnek :D


2012.05.03. 19:27 Idézet

Kedves Kun Bea!

Nagyon tetszik mindkét kutyafajta, amelyeket tenyészt. Egyenlőre még nem aktuális, de a közeljövőben szeretnék kutyát Öntől, de nem tudok dönteni a két fajta között. Egy kérdésem is lenne, ami lehet, hogy tévhit: tényleg nagyobb a hosszú szőrű németjuhász marmagassága és vastagabb a csontozata, mint a rövid szőrű típusé? Vagy csak a szőre miatt látszik nagyobbnak?
A svájci fehér kutyusok is nagyon tetszenek. Tudna tanácsot adni, van 2 cicám, melléjük melyik lenne jobb? Vagy egyformán megbízható fajták és csak színben különböznek?

 

Elnézést a sok kérdésért.

 

Üdvözlettel, sok sikert kívánva,

 

Vigh Ilona


2012.04.20. 18:04 Idézet

Szia Bea !

Ezúton is szeretném megköszönni Neked Hanny kutyusunkat,aki tegnap volt 3 hónapos.A kiképző mondta,hogy egészen domináns szuka.Van vele gondunk,de a siker annál édesebb lesz.Kiskutyánk egy gyönyörű szép nagylánnyá fog serdülni,az állatorvos is nagyon szépnek és egészségesnek mondta.

További sok sikert és örömet kívánok                                       Üdv : Denreczeni Andi / Szigetmonostor/


2012.04.02. 14:15 Idézet

Kedves Bea!

Írtam önnek levelet, de visszajött a kennel@gportal.hu címről.

Tudna nekem küldeni egy e-mail címet?

 

Gábor

 

Kedves Gábor!

Az az e-mail cím sajnos már régóta nem működik,oka ismeretlen.Nem tudom hol lelte,de itt a honlapon is javítottam már,katt ide


2012.04.01. 10:53 Idézet

Elnézést kérek picit nagyra sikerült a kép elfelejtettem leméretezni előtte, de talán meg tudják nekem ezt bocsájtani :)

Utólag is köszönöm a gazdának, hogy lefotózhattam Rambot és az információkat is amiket tőle, kaptam.

Gábor, Bp

 

Kedves Gábor!

 

Köszönöm a kedves sorokat és a képet is! Az átméretezést megoldottam :-)

Várom jelentkezését,egy különleges kutyusra.

Üdvözlettel: Kun Bea


2012.04.01. 10:49 Idézet

Kedves Bea!

Első körben szeretném elmondani számomra a Bea név a legszebb :) Találkoztam egy gyönyörűséggel aki az ön kezei és szárnyai alól érkezett :)  Ez egy 10 perces szerelem volt , de azt hiszem meg is marad életem végéig. Történet a következő: Én csak tisztes távolságból egy fotót akartam csinálni ez meg is történt, azt hiszem talán köszöntem neki "Szia gyönyörű" megszólítással és amint elkészült a fotó, odajött hozzám komolyan mondom mosolyogva farok csóválva és kvázi lebratyizott velem. Nem hittem el szinte.. Tudom ilyet nem lehet mondani , hogy "nekem ő kell" hisz minden kutya más és más külsőre és mindegyiknek egy egyedi személyisége van, de engem "Rambo" leírhatatlanul megfogott. Abszolút fegyelmezett okos türelmes,mindezt "iskola" nélkül.Magától jött Ő oda hozzám haverkodni onnan indult a 10 perces "szerelem". Ha nekem nem lesz egy ilyen kutyám,akkor biztos egy nagy betöltetlen űr marad az életemben az 100%. Sugárzik belőle az értelem. Gyönyörű!


2011.09.10. 00:34 Idézet

Üdvözlöm!

Nagyon Szép kutyái vannak! :)

Nekem is Németjuhászom van, most is, és ez előtt is az volt. Sajnos az előzőt el kellett altatni betegség miatt, pedig az egyik legjobb idegrendszerű, legértelmesebb, legkiegyensúlyozottabb kutya volt, akit valaha láttam. Talán ezért, ismeretlenül is könnyeket csalt a szemembe "Fanta" története.

Az előttem szóló épp dícsérte a weboldalát, de én weboldalkészítéssel, design-el foglalkozom, és szakmabeliként pont az volt az első benyomásom, hogy az oldal átláthatatlan túlzsúfolt... olyan mintha minden csak be lenne ömlesztve ahogy esik úgy puffan módon.

Amennyiben érdekli néhány tippel az oldalt illetően szívesen ellátom, ha meg keres email-ben, természetesen ingyen! Tudom a mai világban szinte hihetetlen de tényleg nem a profit szerzés motivált, pusztán segítő szándék! :)

 


2011.06.26. 10:00 Idézet
Székely Judit

Szép vasárnapi napot kívánok! Sógor nőm felhívott tegnap este,hogy kerestél kis kutyus ügyben.Törültem magamat a facebook oldaláról.De a kutyus nagyon is érdekel.Sokat nézegetem a videóidat, és a honlapod is nagyon igényes áttekinthető.Ilyen tenyészetből szeretnék család tagot magamnak.Nagyon tetszenek a hosszú szőrű kutyusaid,de az egész kutya állományod gyönyörűséges.Szeretném majd a kis jövevényt kutya iskolába járatni.Kiállításra is vinnénk,bár úgy tudom,hogy hosszú szőrűeket nem lehet.Szóval van célom komolyan foglalkozni vele ami a facebookon láttam kis kutyuskát gyönyörűséges.Már nagyon várom,hogy személyesen is láthassam.Tisztelettel:Székely Judit      


2011.06.23. 20:17 Idézet

Szia Bea!

Rég nem beszéltünk remélem jól vagy, és az álletaid is hasonlóképp.

Ha van egy csepp időd írhatnál nekem magadról.

Puszillak  és sokat gondolok rád:Eszti


2010.11.11. 21:40 Idézet

Kedves Bea!

Értesíteni szeretném, hogy Quimba másodszor is apuka lett. Gyönyörű kiskutyákat szült Gudrun - ő rövidszőrű ordas szuka - . 7 kiskutya született október 6-án, 6 szuka 1 kan.

Quimba most is a család kedvence, nagy szerencsének tartjuk, hogy megtaláltuk őt Beánál, ő is örülhet, mert jó helyre került.

 

Szeretettel üdvözlöm

 

Hajnal Balázs


2010.08.18. 16:17 Idézet

Ha rossz kedvem van,  vagy felidegesítenek az emberek, megnézem a honlapodat. Nem csak a kutyák gyönyörűek, a környezet is idilli.

Töltődöm ebből a valóban igényes és több funkciós honlapból....és persze a kutyák látványától :)

Gratulálok!


2010.07.18. 19:11 Idézet
Kristóf

Szia Bea!

Szuper a honlapod és aranyosak a kutyáid is,csak gratulálni tudok!


2010.02.02. 17:54 Idézet
Betti

Szépek a kutyák és tartalmas a honlap!


2009.12.30. 16:55 Idézet

Szia! Szép a homlapod csak gratulálni tudok hozá.Klasszak a fehér kutyusok is .Kellemes ünnepeket kívánok nektek ha tudsz írj a gmail-os címemre.Puszillak sokszor:Eszti


2009.12.22. 18:47 Idézet
harcsy

A bőség zavara fogadott itt. Szép lett az új lapod!

Nagyon köszönöm, hogy az én két szeretett kutyámnak helyet adtál a Te elvesztett kedveseid között.


2009.11.25. 15:43 Idézet

Szia Bea!!

Szuper lett a honlapod,szépek a kutyusok.Gratulálok,sok örömet ,és minnél több kiváló kutyát kivánok!!!

 


2009.11.15. 11:15 Idézet

Szia Bea!

Boldog szülinapot a pont egy éve született kutyusoknak.

Még nem írtam ide de itt szeretném megköszönni , hogy a gazdija lehetek egy ilyen nemes és igazi társnak vagyis MANCSNAK! Amit Tőle kapunk az nem mérhető össze semmilyen más érzéssel , hihetetlen ragaszkodó.

Mégegyszer köszönjük  Emese & Attila

 

 


 

  Svájci fehér juhászkutyám

Fedezőkanok

Macho

Aktuális

Érdekes

Weboldalak

Albumok

Gyerekekkel

Humor

Derűre ború

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
SMS Hirdető
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!